паге_баннер

ласерско уклањање длака

Диодна ласерска машина за уклањање длака Аресмик ДЛ1500

Иновативна машина за ласерско уклањање длака без кристалне диоде АресЛите ДМ20

Преносни диодни ласер за уклањање длака Аресмик ДЛ700

Александрит 755нм Нд Иаг 1064нм машина за ласерско уклањање длака дугих импулса ЕЛ200Б

Диодна ласерска машина за уклањање длака Аресмик ДЛ900

Мултифункционална ИПЛ ласерска машина за уклањање длака МЛ300

Мултифункционална ИПЛ ласерска машина за уклањање длака МЛ500